Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Scandal la Sânmartin, aplanat de poliţişti | Informația Harghitei - jurnal independent
miercuri , 21 februarie 2024
Home » Societate » Scandal la Sânmartin, aplanat de poliţişti
Scandal la Sânmartin, aplanat de poliţişti

Scandal la Sânmartin, aplanat de poliţişti

Până la intervenţia forţelor de ordine agresorii au distrus mai multe geamuri de la două imobile şi au atacat o persoană

Un scandal izbucnit în Sânmartin se putea încheia cu urmări tragice dacă poliţiştii şi jandarmii nu interveneau la timp pentru aplanarea conflictului.

Potrivit biroului de presă al IPJ Harghita, duminică seara, Postul de Poliţie Sânmartin a fost sesizat despre faptul că în faţa imobilului său are loc un scandal produs pe fondul consumului de alcool.

Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a stabilit că, pe fondul consumului de alcool şi a unor discuţii contradictorii, incidentul a izbucnit la un magazin din localitate, în scandal fiind implicate mai multe persoane. În urma acestuia, N.A. de 21 de ani, a mai chemat în ajutor 10 persoane cu care a mers la domiciliul celor 3 rivali. Prima oară au intrat în gospodăria lui R.M. şi C.L.C., iar după ce i-au agresat, le-au distrus geamurile de la uşa de acces cu o rangă metalică. Apoi s-au îndreptat către locuinţa lui O.Z., acestuia spărgându-i două geamuri de la casă cu pietre.

În cele din urmă, conflictul a fost aplanat de poliţiştii şi jandarmii care au intervenit fără a folosi forţa.

Conform sursei citate, procurorul de serviciu a dispus cercetarea, în stare de libertate, a lui N.A. sub aspectul comiterii infracţiunilor de violare de domiciliu, distrugere şi loviri sau alte violenţe. (L.C.)

Comentarii:

comentarii

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.