Gheorgheni: Șase persoane au ajuns la spital după ce s-a declanșat alarma de stingere a incendiilor dintr-un centru comercial | Informația Harghitei - jurnal independent
duminică , 26 septembrie 2021
Home » Societate »
Gheorgheni:
Șase persoane au ajuns la spital după ce s-a declanșat alarma de stingere a incendiilor dintr-un centru comercial
<h5><i>Gheorgheni:</i></h5> Șase persoane au ajuns la spital după ce s-a declanșat alarma de stingere a incendiilor dintr-un centru comercial

Gheorgheni:
Șase persoane au ajuns la spital după ce s-a declanșat alarma de stingere a incendiilor dintr-un centru comercial

  • Nu se cunoaște motivul declanșării acesteia

Potrivit biroului de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Oltul” Harghita, în această dimineață s-a declanșat sistemul de stingere a incendiilor cu pulberi de la centrul comercial aflat la ieșirea din Gheorgheni spre Toplița. În scurt timp, panica s-a instalat printre oamenii care se aflau acolo, iar spațiul a fost umplut de praf. Din cauza atacurilor de panică și a inhalării de praf, 11 persoane au avut nevoie de asistență medicală, iar șase dintre ele au solicitat transportul la spital. În același timp, alte aproximativ 40 de persoane s-au autoevacuat.

La fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri, cu o autospecială și o ambulanță SMURD, precum și două ambulanțe a SAJ.

Din județul Mureș se deplasează la Gheorgheni și o echipă de intervenție în cazul accidentelor nucleare, biologice, chimice și radiologice și pentru decontaminarea personalului de intervenție și a celui afectat.

Conform sursei citate, nu se cunoaște motivul pentru care s-a declanșat alarma, urmând să se facă cercetări în această privință. (L.C.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.