Mâine seară, la Miercurea-CiucSala va fi arhiplină la reîntâlnirea cu actorul Pavel Bartoş | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 11 decembrie 2023
Home » Timp Liber »
Mâine seară, la Miercurea-Ciuc
Sala va fi arhiplină la reîntâlnirea cu actorul Pavel Bartoş
<h5><i>Mâine seară, la Miercurea-Ciuc</i></h5>Sala va fi arhiplină la reîntâlnirea cu actorul Pavel Bartoş

Mâine seară, la Miercurea-Ciuc
Sala va fi arhiplină la reîntâlnirea cu actorul Pavel Bartoş

Cunoscutul actor Pavel Bartoş revine la Miercurea-Ciuc, de data aceasta cu o piesă de teatru, intitulată ONE MAN aproape SHOW, cu un scenariu scris de el.

Ca de fiecare dată, întâlnirea cu celebrul actor originar din Miercurea-Ciuc stârneşte interes mare. Indiferent că a fost vorba de teatru – când a venit pentru prima oară pe scena din oraşul său natal, în primăvara anului 2019, cu piesa Švejk – sau de film – când municipiul a fost inclus, la începutul acestui an, în turneul de promovare al producţiei Ramon – sălile au fost arhipline. Şi la fel va fi şi de această dată, în prezent mai fiind disponibile doar 16 bilete, acestea putând fi achiziţionate de pe pagina de Internet in-time.hu, la preţul de 50 de lei (40 de lei pentru pensionari şi studenţi).

ONE MAN aproape SHOW este un stand-up teatral care cuprinde în mare parte poveşti de viaţă, tratate cu umor… poate prea mult umor, în care autoironia şi sinceritatea sunt la ele acasă. Întrepătrunse puternic cu emoţia, dau naştere unui spectacol în care oricare dintre spectatori se poate regăsi. Este un spectacol despre decizii bune sau nebune, despre greşeli sau negreşeli, despre iubire în toate formele ei şi viaţă pur şi simplu, mesajul fiind unul foarte clar: viaţa trebuie şi merită trăită din plin!

„Pe data de 22 noiembrie, într-o miercuri, jucăm la Miercurea-Ciuc, în oraşul în care m-am născut şi pe care tare mult îl iubesc şi bineînţeles că am mari emoţii atunci când joc acasă! Avem şi sloganul: «Miercuri la Miercurea-Ciuc».

Vă aştept cu mare drag să ne bucurăm împreună de acest spectacol de suflet, făcut din suflet, cu mult umor, dar şi foarte multă emoţie, un stand-up teatral aparte, dacă pot să îi spun aşa, cu multă autoironie, despre viaţă, cu bune şi nebune!”, scria Pavel Bartoş pe pagina sa de Facebook.

Spectacolul va avea loc pe scena Teatrului Municipal. (L.C.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.