Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Semne bune pentru pasionații muzicii rock:Rockstadt Extreme Fest 2022 și-a definitivat line-up-ul. S-a anunțat prima formație pentru festivalul Posada Rock, de la Câmpulung. Meshuggah completează line-up-ul la ARTmania Festival | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 26 februarie 2024
Home » Timp Liber »
Semne bune pentru pasionații muzicii rock:
Rockstadt Extreme Fest 2022 și-a definitivat line-up-ul. S-a anunțat prima formație pentru festivalul Posada Rock, de la Câmpulung. Meshuggah completează line-up-ul la ARTmania Festival
<h5><i>Semne bune pentru pasionații muzicii rock:</i></h5>Rockstadt Extreme Fest 2022 și-a definitivat line-up-ul. S-a anunțat prima formație pentru festivalul Posada Rock, de la Câmpulung. Meshuggah completează line-up-ul la ARTmania Festival

Semne bune pentru pasionații muzicii rock:
Rockstadt Extreme Fest 2022 și-a definitivat line-up-ul. S-a anunțat prima formație pentru festivalul Posada Rock, de la Câmpulung. Meshuggah completează line-up-ul la ARTmania Festival

Cel mai important festival de rock extrem din România, Rockstadt Extreme Fest, și-a definitivat lista cu formațiile care vor urca pe cele două scene ale evenimentului.

După doi ani în care organizatorii nu au putut organiza festivalul din cauza restricțiilor impuse de pandemie, în 2022 Rockstadt vrea să revină cu o ediție cel puțin la fel de bună cum au fost ultimele.

În cele 5 zile de festival (3-7 august 2022) vor cânta 55 de formații, care vor acoperi, în principal, stiluri extreme din muzica rock.

Pentru pasionații acestui gen de muzică, capii de afiș pe zile sunt: Cradle of Filth (miercuri, 3 august), Bullet for my Valentine (joi, 4 august), Lamb of God (vineri, 5 august), Philip H. Anselmo & The Illegales (sâmbătă, 6 august) și Behemoth (duminică, 7 august). Acestora li se vor alătura formații precum Over Kill, Death Angel, Blind Guardian, Carcass, Uada, Kataklysm, Mephorash, Rotting Christ și multe altele.

În ceea ce privește organizarea ediției din 2022, au fost puse în vânzare doar 5.000 de bilete, numărul acestora putând fi suplimentat în funcție de evoluția pandemiei.

Și în 2022 vor fi ridicate două scene, una dintre ele purtând numele lui Adrian Rugină, cel care a murit în incendiul din clubul bucureștean Colectiv. De asemenea, în ultimele postări, organizatorii au precizat că se lucrează și la organizarea unui camping generos.

Biletele pentru festival sunt disponibile pe pagina de Internet iabilet.ro.

  • Paradise Lost la Posada Rock

Un festival foarte vechi și care a crescut frumos în ultimii ani este Posada Rock, organizat în Câmpulung Muscel.

În 2022, festivalul va avea loc în perioada 2-4 septembrie, pe stadionul municipal din Câmpulung Muscel.

Primul headliner anunțat de organizatori este Paradise Lost, legenda britanică a doom/gothic metalului.

Paradise Lost este doar unul dintre headlinerii ediției de anul viitor a Festivalului Posada Rock. Alte nume mari internaționale în recital vor fi anunțate în perioada următoare. Nici în 2022 nu va lipsi competiția în care 10 trupe din underground vor concura pentru premii consistente, Posada Rock având statutul de cel mai important festival concurs din țară.

Biletele pentru acest festival se pot cumpăra de pe site-ul iabilet.ro.

  • Meshuggah completează line-up-ul la ARTmania Festival 2022

Meshuggah, nume iconic și „genre defining” al scenei metal internaționale, una dintre zece cele mai importante formații de hard rock și heavy metal potrivit „Rolling Stone” magazine, intră în line-up-ul ARTmania Festival 2022, revenind cu un show exploziv la zece ani de la primul lor concert din România.

Meshuggah completează line-up-ul ARTmania Festival, urcând pe scenă alături de (în ordine alfabetică): Cult of Luna, Leprous, Mercyful Fate, My Dying Bride, Pain of Salvation, Transatlantic, Testament, The Pineapple Thief, The Vintage Caravan completate de Bucovina, Dordeduh și Taine.

Cea de-a 15-a ediție a Festivalului ARTmania de la Sibiu va avea loc între 22-24 iulie 2022, abonamentele fiind deja disponibile pe artmaniafestival.ro, eventim.ro și iabilet.ro. Toate abonamentele achiziționate pentru festivalul ARTmania în perioada 2019-2021 rămân valabile pentru ediția din 2022 a acestui eveniment, fără modificări suplimentare de cost.

Abonamentele pentru ediția aniversară a Festivalului ARTmania sunt în vânzare pe website-ul oficial (www.artmaniafestival.ro), eventim.ro și iabilet.ro la prețul de 450 lei/buc. + taxe, disponibile în limita stocului.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.