Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Promisiunile făcute trebuie onorate! | Informația Harghitei - jurnal independent
vineri , 24 mai 2024
Home » Cultură » Promisiunile făcute trebuie onorate!
Promisiunile făcute trebuie onorate!

Promisiunile făcute trebuie onorate!

Iată, aşa funcţionăm şi noi cei din Ansamblul Artistic de Amatori „Plaiuri Tulgheşene”. Duminică am participat la cea de-a V-a ediţie a Festivalului Toamnei la Sărmaş. Am ajuns târziu. Pe o vreme din aia „de nici mâţu să nu-l scoţi afară”. La Sărmaş am mers o bucată pe jos, că doar cu atâtea ploi ne temeam să nu se împotmolească microbuzul şi l-am lăsat la asfalt, motiv pentru care până la locul cu pricina eram deja cam îngheţaţi şi uzi – ei, nu chiar de tot – numa’ aşa cam până la piele, dar promisiunea e promisiune!

Oricum, d-na Corina Goga, referentul cultural de la Sărmaş, fată destoinică şi sufletistă, a aranjat cu d-na Coşa Lucica (sper că e numele corect), care locuieşte în vecinătatea locaţiei unde s-a ţinut evenimentul şi, cu tot noroiul de afară, ne-a primit să ne încălzim cu toţii în casa domniei sale. Îi mulţumim din tot sufletul! Rar se mai găsesc asemenea oameni.

La vremea când am ajuns noi, mulţi dintre invitaţi erau deja plecaţi, dar tot am avut norocul să-i vedem pe scenă pe Dorina Oprea, Ioan Cristian Ţăran, şugubăţul „Văruţ Săndel”, iar la urmă Nelu Şopterean ne-a făcut onoranta invitaţie să urcăm pe scenă alături de dumnealui. Îi mulţumim pe această cale pentru cum ne-a prezentat şi ne-a făcut intrarea în scenă.

Ei, am jucat şi am cântat aşa cum ştim noi – din toată inima – după care gazdele ne-au aşezat la masă şi ne-am bucurat papilele gustative cu o tocană de oaie de să te lingi pe degete, nu alta.

Mulţumiri sărmăşenilor pentru invitaţie şi alor noştri din Primăria Tulgheş că ne-au ajutat să ne deplasăm!

Lăcrămioara Pop, referent cultural Tulgheş

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.