Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Proiect filatelic special | Informația Harghitei - jurnal independent
vineri , 12 aprilie 2024
Home » Cultură » Proiect filatelic special
Proiect filatelic special

Proiect filatelic special

În contextul aniversării unui secol şi jumătate de existenţă a celui mai înalt for de reflecţie şi creaţie intelectuală, literară şi artistică a poporului român – Academia Română – Romfilatelia dedică prestigioasei instituţii un proiect filatelic special.

Emisiunea de mărci poştale Academia Română, 150 de ani a fost lansată într-un cadru oficial ieri, 4 aprilie, la Ateneul Român, evenimentul făcând parte din ceremonia festivă care sărbătoreşte cea mai de seamă instituţie de cultură, istorie şi ştiinţă a României.

Sesiunea solemnă a reunit invitaţi de onoare, lansarea emisiunii aniversare având loc după concertul extraordinar susţinut de Filarmonica „George Enescu”. Festivitatea a continuat cu vernisarea expoziţiei „Un secol şi jumătate de viaţă academică în România”, desfăşurată în foaierul Academiei Române.

Iubitorii de timbre şi publicul general pot deja achiziţiona elementele filatelice ale emisiunii Academia Română, 150 de ani – timbrul aniversar, coliţa dantelată şi plicul prima zi – de la toate magazinele Romfilatelia din Bucureşti şi din ţară.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.