Programul „Regiunea Centru” 2021-2027 are un nou website | Informația Harghitei - jurnal independent
marți , 3 octombrie 2023
Home » (Inter)Național » Programul „Regiunea Centru” 2021-2027 are un nou website
Programul „Regiunea Centru” 2021-2027 are un nou website

Programul „Regiunea Centru” 2021-2027 are un nou website

  • Acesta pune la dispoziție informații despre program, prioritățile de finanțare, calendarul sau detaliile apelurilor

Fie că doriți noutăți despre liniile de finanțare ce se vor derula prin Programul „Regiunea Centru” 2021-2027, fie că aveți întrebări despre cine, cum și când poate depune proiect spre finanțare pe acest program, noul website dedicat programului va fi principala resursă online de informare și comunicare gestionată de Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Centru. Online, indiferent unde sunteți, pe www.regiocentru.ro veți găsi rapid informații despre program, priorități de finanțare, buget și cofinanțare, calendarul apelurilor, detalii despre consultările publice sau apeluri deschise sau consultările publice prevăzute în cadrul Programului gestionat de ADR Centru în calitate de Autoritate de Management.

În termen de șase luni de la decizia prin care s-a aprobat Programul Regiunea Centru 2021-2027, Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru lansează noul website dedicat finanțărilor ce vor susține dezvoltarea celor șase județe ale regiunii: Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu. 

Pagina web prezintă obiectivele, activitățile, posibilitățile de finanțare disponibile și evoluția programu-lui, conține informații despre acest program dedicat regiunii, operațiuni și alocări. Pagina va fi conectată la portalul unic național gestionat de MIPE. Ea reprezintă un site de comunicare și informare pentru parteneri, beneficiari și cetățeni, fiind actualizată permanent o componentă esențială a procesului de descentralizare a sistemului de implementare a fondurilor. Cu un format atractiv, noua pagină web www.regiocentru.ro va prezenta situațiile proiectelor depuse și aflate în evaluare, situații financiare și de plăți, va avea inclusă o hartă a contractelor finanțate, interfața de utilizare având și posibilitatea de a fi accesată de persoane cu deficiente de vedere, precum și un plug-in ce asigură  utilizarea de persoanele cu deficiențe auditive. Cei ce doresc să primească informații constant se vor putea abona direct din pagină sau, dacă au nelămuriri, funcția de chat le stă la dispoziție, echipa de help-desk  din cadrul AM PR Centru răspunzând la întrebările primite.

„Pentru că dorim să îmbunătățim experiența vizitatorilor noștri lansăm azi acest website online, cu un design modern, ușor de utilizat, dedicat exclusiv acestui program de finanțare nerambursabilă. Desigur, vom continua și utilizarea celorlalte pagini web care, la rândul lor, publică informații dedicate celorlalte programe și activități derulate de noi. Am simplificat și utilizarea celorlalte site-uri și suntem siguri că vom mai aduce îmbunătățiri și la această pagină. Am adus plusuri pe partea funcțională, printre care putem enumera secțiunea de conversații în direct cu experții noștri, conexiunile directe social media și multe altele. Nu ne oprim aici cu aceste canale prin care comunicăm informații utile celor interesați, fiindcă în curând vom lansa și o aplicație pentru mobil, ce va fi conectată la acest nou site, prin care vom transmite cetățenilor din regiune toate noutățile, în real-time, despre Programul «Regiunea Centru»”, a declarat Simion Crețu, director general ADR Centru.

Pentru toate activitățile ADR Centru, website-ul www.adrcentru.ro va putea fi accesat în continuare, inclusiv pentru accesarea Catalogului Surselor de Finanțare, ce sumarizează toate posibilitățile de finanțare nerambursabile disponibile în regiune. Pentru mediul privat continuăm postarea de informații pe www.centruregion.com, pentru cetățeni utilizăm site-ul www.europedirect-adrcentru.ro, iar pentru Programul Operațional Regional 2014-2020 vom publica noutățile pe www.regio-adrcentru.ro. De asemenea, pe canalele social-media Facebook, Instagram, LinkedIn vor prelua informațiile relevante într-un format adecvat și atrăgător.

ADR Centru

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.