Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Programul de lucru cu public la permise şi înmatriculări auto valabil din 29 iunie | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 2 martie 2024
Home » Societate » Programul de lucru cu public la permise şi înmatriculări auto valabil din 29 iunie
Programul de lucru cu public la permise şi înmatriculări auto valabil din 29 iunie

Programul de lucru cu public la permise şi înmatriculări auto valabil din 29 iunie

Biroul de presă al Instituţiei Prefectului – Judeţul Harghita a informat că începând din 29 iunie a intrat în vigoare noul program de lucru cu publicul la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor.

Pentru preschimbarea permiselor de conducere şi eliberarea duplicatelor, birourile (atât pentru primirea, cât şi pentru eliberarea documentelor) funcţionează în zilele de miercuri şi vineri, între orele 08:00 şi 14:00, iar luni, marţi şi joi, între orele 10:50 şi 14:00, cu programare online.

Pentru examinarea persoanelor pentru obţinerea permiselor de conducere, înregistrarea dosarelor/reexaminare teorie se va face în zilele de luni, marţi şi joi, între orele 08:00 şi 10:30 (programarea se va face online); proba teoretică se va susţine în zilele de luni, marţi şi joi, între orele 11:30 şi 14:00 (programarea se va face online); proba practică se va susţine de luni până vineri, între orele 08:00 şi 16:00 (conform programărilor); reprogramarea la proba practică se va face în zilele de luni, marţi şi joi, între orele 14:00 şi 15:30 (personal în ordinea solicitărilor sau online prin intermediul şcolilor de şoferi).

Pentru autorizarea provizorie de circulaţie a vehiculelor, programul de lucru (pentru primirea şi eliberarea documentelor) este: luni-joi, între orele 08:00 şi 10:30; vineri, între 08:00 şi 12:00, cu programare online.

La înmatriculări-transcrieri de vehicule, radieri, eliberări duplicate certificate de înmatriculare şi plăci pierdute/deteriorate primirea documentelor se face de luni până vineri, între orele 08:00 şi 14:00 (programare online). Eliberarea documentelor şi plăcilor se va face în aceeaşi zi sau începând cu următoarea zi lucrătoare cu publicul, după următorul program: de luni până vineri, între orele 15:00 şi 16:00.

Programarea online se efectuează accesând pagina de internet: www.drpciv.ro.

Ultima zi de vineri din lună nu se lucrează cu publicul.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.