Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Harghita: Problema alocațiilor și indemnizațiilor virate în conturi bancare se va rezolva în aceste zile | Informația Harghitei - jurnal independent
duminică , 25 februarie 2024
Home » Societate »
Harghita:
Problema alocațiilor și indemnizațiilor virate în conturi bancare se va rezolva în aceste zile
<h5><i>Harghita:</i></h5> Problema alocațiilor și indemnizațiilor virate în conturi bancare se va rezolva în aceste zile

Harghita:
Problema alocațiilor și indemnizațiilor virate în conturi bancare se va rezolva în aceste zile

În ultimele zile au apărut discuții în mediul online, în special în rândul părinților, după ce o parte dintre cei care sunt clienți la ING au primit, în cont, alocații duble, iar altora nu le-au fost virate deloc sumele.

Ionel Stoica, șef serviciu în cadrul Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială (AJPIS) Harghita, preciza că instituția s-a autosesizat despre situație în momentul în care o persoană a sunat și a întrebat de ce a primit indemnizație și alocație dublă. La fel au observat mai multe persoane, în special în privința alocațiilor pentru copii, mulți părinți sesizând, pe un grup de socializare, faptul că nu le-au intrat în conturi banii, iar alții că au primit dublu.

AJPIS Harghita a avut deja discuții și cu reprezentanții băncii, aceștia din urmă constatând că la ei a fost problema. Practic, în momentul în care se prelua și se introduceau cererile de plată a fost o problemă de conexiune, iar după ce sistemul și-a revenit și au reluat activitatea datele s-au suprapus peste cele inițiale.

Tot din discuțiile avute cu reprezentanții băncii, preciza Ionel Stoica, în prezent se lucrează la remedierea situației, iar în aceste zile (astăzi, mâine) toți își vor primii sumele cuvenite.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.