Primăria Miercurea Ciuc facilitează relaţia cu publicul | Informația Harghitei - jurnal independent
marți , 3 octombrie 2023
Home » Societate » Primăria Miercurea Ciuc facilitează relaţia cu publicul
Primăria Miercurea Ciuc facilitează relaţia cu publicul

Primăria Miercurea Ciuc facilitează relaţia cu publicul

Primarul Korodi Attila a deschis bariera parcării din faţa Primăriei – şi odată cu aceasta a deschis simbolic şi intrarea publicului în clădirea Primăriei. Din cauza situaţiei cauzată de pandemie în continuare are prioritate activitatea online cu publicul, dar din această săptămână – dacă este necesar – locuitorii, contribuabilii pot contacta personal directorii şi şefii de serviciu ai Primăriei.

Noua conducere a municipiului este ferm hotărâtă să deschidă porţile Primăriei pentru locuitorii urbei. Vineri, primarul Korodi Attila a făcut un pas concret: a deschis bariera parcării din faţa Primăriei. Parcarea este destinată pentru clienţii instituţiei, pe durata de o oră pentru un client.

Deschiderea barierei are şi un mesaj simbolic: pe parcursul acestei săptămâni se va definitiva şi comunica programul audienţelor din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Miercurea Ciuc. Primirea publicului se va face pe bază de programare telefonică.

„Cu şefii de serviciu vom continua programul de audienţă, iar cu implicarea conducerii Primăriei vom extinde programul audienţelor şi relaţia cu publicul. Oricine are o problemă de rezolvat sau are nevoie de sfaturile experţilor Primăriei, va avea ocazia de a se întâlni cu persoana respectivă. Considerăm că putem crea şi în timpul pandemiei condiţii sigure pentru efectuarea întâlnirilor personale. Primăria aparţine locuitorilor urbei” – a declarat Korodi Attila.

Deocamdată programarea se poate efectua telefonic pe numerele de telefon publicate pe pagina de web a Primăriei (www.miercureaciuc.ro, secţiunea Primăria, Structura organizatorică).

Totodată, în urma restricţiilor la nivel naţional, Primăria va organiza activitatea în regim de telemuncă. Această măsură nu va influenţa calitatea programului cu publicul.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.