Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Premii pentru ciucana Maya Todi la Kronstadt Master Fest | Informația Harghitei - jurnal independent
marți , 16 aprilie 2024
Home » Societate » Premii pentru ciucana Maya Todi la Kronstadt Master Fest
Premii pentru ciucana Maya Todi la Kronstadt Master Fest

Premii pentru ciucana Maya Todi la Kronstadt Master Fest

Maya Todi are 10 ani, e din Miercurea-Ciuc şi este elevă în clasa a III-a step-by-step la Şcoala Generală „Liviu Rebreanu”. Iar una dintre pasiunile ei este muzica, vocea ei fiind premiată, recent, la un concurs de muzică organizat în Braşov.

„Kronstadt Master Fest” este un „festival master class”, elaborat de Global Human Recovery, pentru copii şi tineri cu vârsta între 6 şi 18 ani. A fost găzduit, pe 19 aprilie, de Opera Română din Braşov şi a cuprins următoarele secţiuni: interpretare individuală; interpretare grupuri; Beatles Tribute, în cadrul căreia concurenţii au interpretat piesele din repertoriul legendarei formaţii.

Printre cei 70 de copii care au participat la festivalul-concurs s-a numărat şi Maya Todi, care a intrat la secţiunea de interpretare individuală şi la Beatles Tribute.

Vocea şi prestaţia scenică a micuţei ciucane a fost apreciată de juriul festivalului – organizatorii Ancuţa şi Walter Dionisie aducând în juriu personalităţi din domenii distincte, conexe activităţii muzicale, preşedintele fiind tânărul compozitor Andrei Tudor (printre lucrările lui se numără şi piesa A million star cu care Luminiţa Anghel a participat la preselecţia din acest an a Eurovision). Astfel, Maya Todi s-a întors din Braşov cu premiul doi la secţiunea Beatles Tribute, unde a interpretat piesa Yesterday. De asemenea, Maya, cântând piesa Cea mai frumoasă stea, compusă de Cristian Faur, a ocupat locul 3 şi la secţiunea de interpretare.

Prestaţia micuţei poate fi vizionată şi pe youtube.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.