Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Prefectul judeţului Harghita s-a vaccinat astăzi împotriva noului coronavirus | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 27 mai 2024
Home » Societate » Prefectul judeţului Harghita s-a vaccinat astăzi împotriva noului coronavirus
Prefectul judeţului Harghita s-a vaccinat astăzi împotriva noului coronavirus

Prefectul judeţului Harghita s-a vaccinat astăzi împotriva noului coronavirus

Prefectul judeţului Harghita, Ion Proca, s-a vaccinat astăzi împotriva COVID-19 la centrul de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Miercurea Ciuc. Potrivit unui comunicat de presă, Ion Proca s-a arătat convins că a luat cea mai bună decizie în contextul pandemiei de coronavirus.

„Am încredere că am luat decizia cea mai bună în acest context pandemic. Cuvântul de ordine acum este responsabilitatea. M-am vaccinat pentru că sunt responsabil de viaţa mea, de a celor apropiaţi şi cu grijă faţă de toţi ceilalţi. Vă îndemn pe toţi să vă vaccinaţi. Acesta este un pas necesar pentru sănătatea noastră şi pentru a ne putea întoarce cu toţii la o viaţă normală”, a declarat reprezentantul guvernului în teritoriu.

Conform comunicatului, în cadrul celei de a doua etape de imunizare, în perioada 18-24 ianuarie, în cele şase centre funcţionale din judeţ au fost programate şi vaccinate 3.360 de persoane, iar în cursul zilei de ieri urmau să ajungă la Spitalul Militar „Regina Maria” Braşov 11.700 doze de vaccin, pentru a fi distribuite apoi judeţelor din zona Centru. (E.G.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.