Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Precizare la articolul Focar COVID-19 la Centrul de Reabilitare Neuropsihiatrică Tulgheş | Informația Harghitei - jurnal independent
duminică , 19 mai 2024
Home » Sănătate » Precizare la articolul Focar COVID-19 la Centrul de Reabilitare Neuropsihiatrică Tulgheş
Precizare la articolul <i>Focar COVID-19 la Centrul de Reabilitare Neuropsihiatrică Tulgheş</i>

Precizare la articolul Focar COVID-19 la Centrul de Reabilitare Neuropsihiatrică Tulgheş

După știrea despre focarul COVID-19 din Tulgheș ( https://informatiahr.ro/focar-covid-19-la-centrul-de-reabilitare-neuropsihiatrica-tulghes), Gabriela Juravle, șef  Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Tulgheş, a dorit sa facă o precizare, pe care o redăm mai jos:

„Precizare

cu privire la controlul efectuat la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Tulgheş, în vederea acreditării:

În timpul controlului, când au fost pentru acreditare, cei de la AJPIS (Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială) au cerut o cameră separată, unde să nu se întâlnească cu beneficiarii și nici cu restul personalului. Și le-am asigurat-o într-o parte a corpului clădirii, unde nu circulă beneficiarii noștri. Sunt singura care am pregătit dosarele în biroul respectiv și am intrat, dar doamnele erau echipate cu mască, mănuși, au verificat singure, nu am stat cu dânsele. Una dintre persoane a trebuit să facă niște fotografii, a fost la etaj, dar beneficiarii nu erau în camere, erau pe terasă și doamnele nu au avut contact cu beneficiarii. Doamna care a făcut pozele era echipată cu combinezon, mască și mănuși, nu s-a întâlnit cu beneficiarii sau cu salariații, în afară de mine și de încă o persoană care a condus-o în dormitoare și la etaj.

Gabriela Juravle, șef  Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Tulgheş”

xxx

În știrea amintită mai sus, dr. Tar Gyöngyi, director executiv la Direcția de Sănătate Publică Harghita, a precizat că ,,Au avut un control pentru acreditate și probabil în aceste condiții s-ar putea să se fi produs infectarea”.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.