PNL Harghita şi-a definitivat lista candidaţilor la primării | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 2 decembrie 2023
Home » Politic » PNL Harghita şi-a definitivat lista candidaţilor la primării
PNL Harghita şi-a definitivat lista candidaţilor la primării

PNL Harghita şi-a definitivat lista candidaţilor la primării

Marius Ţepeluş şi Stelu Platon se vor găsi pe listele pentru primăriile din municipii; Ioan Proca deschide lista pentru Consiliul Judeţean

În urma şedinţei Comitetului Judeţean Executiv, care a avut loc miercuri, PNL Harghita şi-a desemnat oamenii cu care se va prezenta în faţa alegătorilor din judeţ.

Preşedintele PNL Harghita, Stelu Platon, a precizat că se va depune o listă completă pentru Consiliul Judeţean (deschisă de Ioan Proca, actualul consilier) şi liste pentru consiliile locale a 14 localităţi (cu posibilitatea creării unei liste şi pentru CL Voşlăbeni).

În ceea ce priveşte primăriile, PNL Harghita a decis să aibă candidaţi în 8 localităţi: Miercurea-Ciuc – Ţepeluş Marius; Topliţa – Platon Stelu; Tulgheş – Gabriela Hîrlav; Corbu – Ţepeş Focşa-Liviu Ioan; Bilbor – Runcan Petru; Gălăuţaş – Rugină Dumitru; Subcetate – Cotfas Dan; Sărmaş – Ţăran Cristian.

Preşedintele filialei harghitene a Partidului Naţional Liberal a mai precizat că la Bălan se va depune doar o listă pentru Consiliul local, neavând un candidat propriu şi la fotoliul de primar al localităţii.

LIVIU C.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.