Peste 130 de saci de deşeuri strânși în urma unei acţiuni de ecologizare care s-a extins din Bilbor şi până la Podul Crengii | Informația Harghitei - jurnal independent
miercuri , 12 iunie 2024
Home » Agricultură/Ecologie » Peste 130 de saci de deşeuri strânși în urma unei acţiuni de ecologizare care s-a extins din Bilbor şi până la Podul Crengii
Peste 130 de saci de deşeuri strânși în urma unei acţiuni de ecologizare care s-a extins din Bilbor şi până la Podul Crengii

Peste 130 de saci de deşeuri strânși în urma unei acţiuni de ecologizare care s-a extins din Bilbor şi până la Podul Crengii

Copii sau adulţi, aproape 100 de persoane care doresc să aibă un mediu curat au participat, sâmbătă, la o acţiune de curăţenie în comuna Bilbor, precum şi în împrejurimi.

Au fost strânse deşeuri de pe aproximativ 12 km, din Bilbor şi până la podul Crengii. Ilie Hângan, primarul comunei, spunea că au fost strânşi aproximativ 140 de saci de gunoaie, în special ambalaje: plastic (PET-uri), doze de bere şi suc.

„Vă mulţumesc din suflet pentru efortul vostru remarcabil şi implicarea activă în această iniţiativă extraordinară de a face lumea noastră un loc mai curat şi mai frumos pentru toţi. Astăzi am demonstrat că împreună putem face schimbări semnificative atunci când acţionăm ca o comunitate unită.

Totodată, vă invit pe toţi să păstrăm permanent acest fel de contribuţie nepreţuită pentru protejarea naturii şi a mediului înconjurător.

Bucuria progresului ecologic vine de la generaţia tânără, atent îndrumată de părinţi, Şcoala Gimnazială O.C. Tăslăuanu Bilbor, Asociaţia Filantropia Bilbor, precum şi de silvicultorii profesionişti ai gospodăririi mediului înconjurător de la Ocolul Silvic Borsec (Districtul II Bilbor şi III Bistricioara)”, scria Ilie Hângan pe pagina sa de Facebook.

Edilul ne mai spunea că, în funcţie de condiţiile meteorologice, acţiuni similare vor avea loc şi în continuare, pe alte trasee. (L.C.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.