Percheziții în Miercurea-Ciuc într-un dosar de trafic de droguri – imagini video | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 22 iunie 2024
Home » Societate » Percheziții în Miercurea-Ciuc într-un dosar de trafic de droguri – imagini video
Percheziții în Miercurea-Ciuc într-un dosar de trafic de droguri – imagini video

Percheziții în Miercurea-Ciuc într-un dosar de trafic de droguri – imagini video

  • Drogurile ar fi fost vândute inclusiv unor elevi

Autoritățile au efectuat, miercuri, mai multe percheziții în Miercurea-Ciuc într-un dosar de trafic de droguri, existând suspiciuni că stupefiantele ar fi ajuns și la elevii unei instituții de învățământ din municipiul reședință de județ.

Potrivit unui comunicat de  presă, polițiștii  Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Harghita, împreună cu cei ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu Mureș și cu procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Harghita, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Harghita și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean, au efectuat 19 percheziții domiciliare, în municipiul Miercurea Ciuc, într-o cauză având ca obiect comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc şi trafic de droguri de mare risc. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

„În cauză s-a reținut că în perioada august-octombrie 2022, un bărbat ar fi procurat cantități importante de droguri de risc și mare risc, pe care le-ar fi comercializat către mai multe persoane, iar o parte dintre acestea ar fi revândut cantitățile de droguri achiziționate, inclusiv către elevi din cadrul unei unități școlare din municipiul Miercurea Ciuc”, se mai arată în comunicat.

Contactată de publicația noastră, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliție Județean Harghita, Maria Plumbu, a declarat că nu poate oferi informații suplimentare în acest caz, având în vedere faptul că ancheta este în desfășurare. (E.G.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.