Pentru evitarea accidentelor şi a penelor de curentApel al primarului comunei Corbu pentru tăierea copacilor din zona de protecţie de lângă drumul naţional | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 9 decembrie 2023
Home » Societate »
Pentru evitarea accidentelor şi a penelor de curent
Apel al primarului comunei Corbu pentru tăierea copacilor din zona de protecţie de lângă drumul naţional
<h6><i>Pentru evitarea accidentelor şi a penelor de curent</i></h6>Apel al primarului comunei Corbu pentru tăierea copacilor din zona de protecţie de lângă drumul naţional

Pentru evitarea accidentelor şi a penelor de curent
Apel al primarului comunei Corbu pentru tăierea copacilor din zona de protecţie de lângă drumul naţional

Romeo Ţepeş-Focşa, primarul comunei Corbu, face apel către instituţiile cu atribuţii în domeniu pentru a se tăia copacii de pe marginea DN 15, atât pe raza localităţii, cât şi între Corbu şi Topliţa.

Apelul vine după ce, în urma vântului puternic, mai mulţi arbori au căzut pe şosea – fiind un pericol pentru şoferi, dar şi pe firele electrice – ducând la întreruperea alimentării cu energie electrică a localităţilor din zonă, având de suferit atât consumatorii casnici, cât şi cei industriali.

Edilul amintea şi incidentul din luna trecută, când, în urma vântului puternic, în zonă, un arbore a căzut pe cabina unui camion, iar şoferul a ajuns în spital.

Totodată, primarul preciza faptul că între timp a făcut adrese atât către Direcţia Silvică, cât şi către proprietarii de fond forestier din zonele de protecţie a DN 15, în acele zone nefiind copaci uscaţi. (L.C.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.