Patru noi locuinţe pentru medicii din Miercurea Ciuc | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 20 iulie 2024
Home » Sănătate » Patru noi locuinţe pentru medicii din Miercurea Ciuc
Patru noi locuinţe pentru medicii din Miercurea Ciuc

Patru noi locuinţe pentru medicii din Miercurea Ciuc

Luni, 5 august, a avut loc o conferinţă de presă în cadrul căreia s-a semnat contractul de executare a lucrărilor de construcţie a patru noi locuinţe de serviciu, în apropierea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc. Executantul lucrărilor este firma Tectum Impex SA.

În vederea dezvoltării serviciilor medicale din judeţul Harghita şi pentru diversificarea serviciilor oferite în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Miercurea Ciuc, Consiliul Judeţean Harghita doreşte să atragă specialişti, medici tineri, să se înfiinţeze noi specialităţi medicale.

A cincea clădire care va încorpora patru locuinţe va fi construită în apropierea spitalului judeţean. Cele patru locuinţe se vor compune din câte două camere: cele două de la parter vor avea o suprafaţă de 52 mp, iar celelalte două de la etaj – 50 mp. Valoarea lucrărilor se ridică la 1.070.881 lei, acestea fiind preconizate a demara în luna octombrie sau noiembrie a acestui an. Executatul are la dispoziţie zece luni pentru a finaliza lucrările.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.