PATINAJ ARTISTIC: Andreea – campioană naţională | Informația Harghitei - jurnal independent
miercuri , 24 iulie 2024
Home » Sport » PATINAJ ARTISTIC: Andreea – campioană naţională
PATINAJ ARTISTIC: Andreea – campioană naţională

PATINAJ ARTISTIC: Andreea – campioană naţională

Pe patinoarul din Otopeni s-au desfăşurat Campionatele Naţionale de patinaj artistic 2017, rezervate categoriilor copii şi novis. Au fost prezenţi peste 70 de tineri patinatori, de la 14 cluburi din ţară, printre care Sport Club şi Clubul Sportiv Şcolar din Miercurea-Ciuc, Clubul Sportiv „Ciucul de Sus” din Cârţa.

Dintre harghiteni, cel mai bun rezultat a fost obţinut de Andreea Ureche (Clubul Sportiv Şcolar Miercurea-Ciuc), campioană naţională la categoria Novis B. În felul acesta, Andreea realizează o performanţă demnă de toată lauda, câştigând marea majoritate a concursurilor sezonului, fiind prezentă de fiecare dată măcar pe una din treptele podiumurilor de premiere.

Remarcăm şi titlul de vicecampioană naţională, la aceeaşi categorie cu Andreea, a colegei sale de club, Cristina Stoica, aflată în mare progres în acest sezon.

Alte clasări bune ale harghitenilor:

Bartalis Kincso (CSS  M. Ciuc), locul III, la Novis B; Karda Oszkár (Ciucul de Sus), locul V; Tulit Ingrid (CSŞ M. Ciuc), cat. copii, locul VII.

La sfârşitul acestei săptămâni, Andreea Ureche va lua parte la ultimul concurs al Criteriului European, care se va desfăşura în Italia, la Canazei. Indiferent de poziţia ocupată acolo,  Andreea este câştigătoarea acestui turneu de 5 concursuri, graţie punctelor acumulate în celelalte 4 turnee. (Ionel Stoica)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.