Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Câteva zeci de mii de săteni din tot judeţul sunt chemaţi la Fisc pentru a-şi clarifica situaţia animalelor | Informația Harghitei - jurnal independent
miercuri , 22 mai 2024
Home » Economic » Câteva zeci de mii de săteni din tot judeţul sunt chemaţi la Fisc pentru a-şi clarifica situaţia animalelor
Câteva zeci de mii de săteni din tot judeţul sunt chemaţi la Fisc pentru a-şi clarifica situaţia animalelor

Câteva zeci de mii de săteni din tot judeţul sunt chemaţi la Fisc pentru a-şi clarifica situaţia animalelor

În urma unei verificări a Camerei de Conturi Harghita, câteva zeci de mii de săteni din tot judeţul trebuie să se prezinte la Finanţe pentru a-şi clarifica situaţia cu privire la animalele pe care le deţin. Este vorba – preciza directorul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice (AJFP) Harghita, ec. Kedves Emeric – despre cei care nu realizează venituri şi care, deşi sunt obligaţi să depună Formularul 221 (Declaraţia privind veniturile din activităţi agricole impuse pe bază de norme de venit), nu au făcut-o.

În tot judeţul, peste 40.000 de săteni vor primi asemenea înştiinţări, iar numai în zona Ciuc sunt aproximativ 3.900 de persoane, crescători de porcine, ovine, bovine şi caprine, care au primit invitaţii să se prezinte la Finanţe pentru a lămuri situaţia. În ce sens? De exemplu, spunea directorul AJFP Harghita, cei care au avut porci cu cip şi care au fost deja tăiaţi, trebuie să clarifice situaţia acestora.

Pe lângă cei care deţin animale, la Finanţe se vor prezenta şi cei care deţin terenuri, obţin bani de la APIA şi care nu au depus declaraţiile de impunere. (L.C.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.