Miercurea-Ciuc:Pas pentru crearea parcului industrial | Informația Harghitei - jurnal independent
duminică , 23 iunie 2024
Home » Societate »
Miercurea-Ciuc:
Pas pentru crearea parcului industrial
<h5><i>Miercurea-Ciuc:</i></h5>Pas pentru crearea parcului industrial

Miercurea-Ciuc:
Pas pentru crearea parcului industrial

În cadrul primei şedinţe ordinare din acest an, care a avut loc vineri, Consiliul Local al municipiului Miercurea-Ciuc a adoptat hotărârea privind declararea ca utilitate publică a parcului industrial. Trecerea în intravilan a suprafeţei de 92,8 hectare, aflată în vecinătatea zonei industriale de vest a oraşului, necesită şi realizarea unui Plan Urbanistic Zonal, a cărui elaborare reprezintă următoarea etapă de implementare, se arată în cadrul unui comunicat de presă emis de Primăria municipiului Miercurea-Ciuc.

Potrivit sursei citate, zona viitorului parc industrial este în extravilan, iar prin hotărârea adoptată vineri, fiind declarată zonă de utilitate publică, a fost iniţiată procedura de trecere în intravilan.

Pe ordinea de zi s-a aflat şi proiectul pentru reabilitarea termică, modernizarea şi dotarea sălii de sport a Colegiului Naţional „Octavian Goga”. Investiţia a cărei valoare totală se ridică la peste 6,2 milioane de lei (TVA inclus) ar urma să aibă durata de 18 luni, din care cea de execuţie 11 luni.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.