Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Pachete pentru pacienţii SJU – „numai între orele 13:00 şi 15:00” | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 15 aprilie 2024
Home » Sănătate » Pachete pentru pacienţii SJU – „numai între orele 13:00 şi 15:00”
Pachete pentru pacienţii SJU – „numai între orele 13:00 şi 15:00”

Pachete pentru pacienţii SJU – „numai între orele 13:00 şi 15:00”

  • Aparţinătorii pacienţilor internaţi în secţiile Spitalului Judeţean de Urgenţă pot lăsa pachete destinate persoanelor spitalizate la poarta unităţii medicale zilnic, în intervalul orar mai sus-menţionat

Conducerea spitalului judeţean face apel la aparţinători şi le cere stăruitor ca pachetele să conţină exclusiv articolele strict necesare de îmbrăcăminte, pentru igiena personală, apă şi în nici un caz alimente. Pachetele vor ajunge la destinatari prin intermediul personalului spitalului, dar returnarea pachetelor de la pacient la aparţinător nu este posibilă.

„Spitalul a creat posibilitatea de a prelua şi aduce pachete pentru pacienţi după interzicerea vizitelor în unitatea medicală, dar sunt unii care împachetează genţi mari, cutii cu alimente, mai multe flacoane de răcoritoare şi mulţi bolnavi doresc să trimită acasă rufele murdare sau cutiile de alimente goale. Nu avem personal suficient pentru astfel de servicii; totodată trebuie să restrângem această activitate şi din cauza situaţiei epidemiologice”, precizează Biroului de presă al Spitalului Judeţean de Urgenţă.

Începând cu ora 15:00, pachetele vor fi transportate către secţii, pentru a fi înmânate destinatarilor. Nu uitaţi să scrieţi pe pachet citeţ numele şi prenumele persoanei căreia îi este destinat şi numele secţiei unde se află internată, dacă vreţi ca cele trimise de dumneavoastră să ajungă la adresant!

„Cerem înţelegerea şi cooperarea pacienţilor!”, menţionează conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc, în finalul comunicatului de presă citat.

D.MEZEY

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.