Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Miercurea Ciuc: Pachete cu produse de igienă şi alimentare, în curs de distribuire | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 2 martie 2024
Home » Societate »
Miercurea Ciuc:
Pachete cu produse de igienă şi alimentare, în curs de distribuire
<h5><i>Miercurea Ciuc: </i></h5>Pachete cu produse de igienă şi alimentare, în curs de distribuire

Miercurea Ciuc:
Pachete cu produse de igienă şi alimentare, în curs de distribuire

Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei municipiului Miercurea Ciuc înştiinţează beneficiarii de ajutor social, respectiv ai alocaţiilor de susţinere a familiei că se află în curs de distribuire sprijinul asigurat de către Uniunea Europeană, constând din produse de igienă şi alimentare. Pachetele pot fi ridicate de la magazia societăţii comerciale Multiidea SRL, situată în Miercurea Ciuc, str. Harghita, nr. 60/bis, în zilele lucrătoare, între orele 10:00 şi 14:00.

Pachetul de produse de igienă conţine: periuţe de dinţi, pastă de dinţi, săpun lichid, şampon pentru copii, şampon pentru adulţi, detergenţi de rufe. Un pachet cu produse alimentare conţine: făină albă de grâu (5 kg); mălai (4 kg); paste făinoase (800 g); ulei (4 l); zahăr (2 kg); orez (4 kg); 5 conserve din carne de vită a câte 300 g; 3 conserve din carne de porc a câte 900 g; 5 conserve pate de ficat de porc a câte 200 g; 2 borcane de compot de fructe a câte 720 ml; un borcan de gem de fructe (360 g); un borcan de gem de fructe dietetic (360 g).

Pachetele destinate beneficiarilor de ajutor social sau ai alocaţiilor de susţinere a familiei pot fi ridicate numai de către titularii ajutorului. La preluarea pachetului, titularul trebuie să prezinte actul de identitate valabilă.

Mai multe informaţii pot fi solicitate prin e-mail (social@szereda.ro), prin telefon (0266/31.51.20/115) sau personal în biroul nr. 28 al primăriei.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.