Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Omul de afaceri care a bătut un poliţist local, arestat preventiv | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 27 mai 2024
Home » Societate » Omul de afaceri care a bătut un poliţist local, arestat preventiv
Omul de afaceri care a bătut un poliţist local, arestat preventiv

Omul de afaceri care a bătut un poliţist local, arestat preventiv

Omul de afaceri din Odorheiu Secuiesc care a lovit în repetate rânduri un poliţist local din aceeaşi localitate, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a fost arestat preventiv.

Inițial, bărbatul de 37 de ani reţinut duminică, pentru comiterea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi distrugere, a fost prezentat luni instanţei de judecată, prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc, cu propunerea de arestare preventivă. „În cauză, Judecătoria Odorheiu Secuiesc a respins propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc de luare a măsurii arestului preventiv a inculpatului P.A., ca neîntemeiată, dispunând luarea măsurii controlului judiciar faţă de acesta, pe o perioadă de 60 de zile”, arăta marți Biroul de presă din cadrul IPJ Harghita.

Astăzi,purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, subinspector de poliție Gheorghe Filip, a informat că Tribunalul Harghita a admis recursul formulat de procurori și a decis arestarea preventivă a bărbatului. „Tribunalul Harghita a admis recursul Parchetului de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc și a emis un mandat de arestare pe 30 de zile pe numele inculpatului P.A.”, a declarat Gheorghe Filip.

Bărbatul de 37 de ani urmează să fie depus în arestul IPJ Harghita.

∗∗∗

Reamintim că omul de afaceri de 37 de ani este cercetat după ce, în faţa unei cabane din zona turistică Mădăraş, a lovit în repetate rânduri un tânăr de 20 de ani, poliţist local în Odorheiu Secuiesc. După aceasta, a intrat cu un snowmobil în autoturismul cu care se deplasa victima, urmărindu-l pe tânăr până în satul Sub Cetate din comuna Zetea. (Şt.P.)

 

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.