O elevă de la un liceu din Gheorgheni, câştigătoarea concursului „X-Factor Ungaria 2022” | Informația Harghitei - jurnal independent
duminică , 23 iunie 2024
Home » (Inter)Național » O elevă de la un liceu din Gheorgheni, câştigătoarea concursului „X-Factor Ungaria 2022”
O elevă de la un liceu din Gheorgheni, câştigătoarea concursului „X-Factor Ungaria 2022”

O elevă de la un liceu din Gheorgheni, câştigătoarea concursului „X-Factor Ungaria 2022”

O elevă a Liceului Teoretic „Sfântu Nicolae” din Gheorgheni a câştigat, la sfârşitul săptămânii trecute, concursul „X-Factor Ungaria – 2022”. Solyom Bernadett este elevă în clasa a XI-a la liceul harghitean şi a ajuns în finala concursului de talente din Ungaria, bucurându-se de încurajări din partea colegilor, profesorilor, dar şi a membrilor comunităţii din Gheorgheni. De altfel, potrivit presei locale, multe persoane din Gheorgheni îndemnaseră pe toată lumea, începând încă de sâmbătă după-amiază, să o voteze pe Solyom Bernadett sau Berni în finala competiţiei, de la politicieni sau reprezentanţi ai Liceului Teoretic „Sfântu Nicolae” şi ai unor formaţii muzicale, până la cei ai clubului local de hochei.

„Suntem bucuroşi, te felicităm, Bernadett, câştigătoarea X-Factor Ungaria – 2022!”, au scris reprezentanţii Liceului Teoretic „Sfântu Nicolae” din Gheorgheni pe pagina oficială de Facebook a instituţiei de învăţământ.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.