Noi curse de autobuz pe ruta Ciuc şi Gheorgheni | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 20 iulie 2024
Home » Societate » Noi curse de autobuz pe ruta Ciuc şi Gheorgheni
Noi curse de autobuz pe ruta Ciuc şi Gheorgheni

Noi curse de autobuz pe ruta Ciuc şi Gheorgheni

La propunerea Direcţiei de achiziţii publice şi transport în comun a Consiliului Judeţean Harghita s-au operat modificări ale curselor de autobuz pe două linii unde s-au semnalat plângeri din partea locuitorilor; acesta a fost şi motivul pentru care s-au solicitat modificările.

În urma sesizărilor populaţiei cu privire la compania de transport Bálint Trans, angajaţii Consiliului Judeţean au efectuat un număr de controale. S-a constatat că aceste sesizări au fost fondate şi că se transportă mult mai multe persoane decât este permis. Prin urmare, Consiliul Judeţean a sancţionat compania de transport cu suma de 10 mii de lei. În urma sancţionării, în direcţia Bălan –Miercurea-Ciuc vor circula două curse, la orele la care au circulat şi până acum.

Cursa Gheorgheni – Joseni – Borzont a fost asigurată până acum de compania Bálint Trans, care a dispus de nouă curse, a retras opt dintre acestea, păstrând doar una singură. Compania Vándor Trans Tours din Joseni a preluat transportul pe această rută, asigurând zece curse menite a transporta la timp localnicii la locurile de muncă.

Ambele modificări s-au făcut cu aprobarea autorităţilor locale.

Mersul autobuzelor din judeţul Harghita începând cu 1 ianuarie 2014 poate fi vizionat pe: http://judetulharghita.ro/upload/public/ProgramTransport2014.pdf

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.