Multe abateri în trafic, în numai două ore, pe drumurile din Harghita | Informația Harghitei - jurnal independent
joi , 8 iunie 2023
Home » Societate » Multe abateri în trafic, în numai două ore, pe drumurile din Harghita
Multe abateri în trafic, în numai două ore, pe drumurile din Harghita

Multe abateri în trafic, în numai două ore, pe drumurile din Harghita

Aproape 80 de şoferi au fost sancţionaţi, astăzi, în numai două ore, în urma unor ample acţiuni de control derulate de poliţiştii rutieri pe drumurile din judeţ. Aceste acţiuni, la care au participat poliţişti rutieri împreună cu efective de ordine publică, cu atribuţii de poliţie rutieră, s-au desfăşurat între orele 07:00-09:00 şi au fost organizate cu scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente de circulaţie.

Oamenii legii au acţionat pe principalele artere rutiere de intrare sau de ieşire din localităţi, în zonele pretabile de manifestare a comportamentului agresiv la volan, precum şi în zonele cu risc rutier, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita.

În urma acţiunilor de control au fost aplicate 78 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 51 pentru viteză, 12 pentru nepurtarea centurii de siguranţă şi 11 pentru alte abateri. Au fost reţinute 7 permise de conducere, dintre care 3 pentru viteză, 3 pentru efectuarea neregulamentară a manevrei de depăşire şi unul pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, fiind retrase şi 4 certificate de înmatriculare.

E.G.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.