Miercurea Ciuc:Aflat sub influența băuturilor alcoolice, a „parcat” mașina pe un ghiveci | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 27 noiembrie 2021
Home » Societate »
Miercurea Ciuc:
Aflat sub influența băuturilor alcoolice, a „parcat” mașina pe un ghiveci
<h5><i>Miercurea Ciuc:</i></h5>Aflat sub influența băuturilor alcoolice, a „parcat” mașina pe un ghiveci

Miercurea Ciuc:
Aflat sub influența băuturilor alcoolice, a „parcat” mașina pe un ghiveci

Un bărbat de 34 de ani, din Mădăraș, a reușit performanța să ajungă cu mașina pe un ghiveci din lemn, de mari dimensiuni, destinat arborilor ornamentali.

Potrivit biroului de presă al IPJ Harghita, incidentul a avut loc joi seara, în centrul municipiului Miercurea Ciuc, lângă biserica ortodoxă mică.

La fața locului, polițiștii au identificat un bărbat aflat în stare de ebrietate, în persoana unui bărbat de 34 de ani, din comuna Mădăraș, care a recunoscut că el a condus autoturismul respectiv.

Din primele cercetări rezultă că autoturismul a fost proiectat pe ghiveciul de mari dimensiuni după ce conducătorul auto, care avea 1,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, a pierdut controlul asupra direcției și a lovit separatorul din beton care delimitează partea carosabilă de spațiul pietonal.

Cel în cauză a scăpat nevătămat, dar nu și de un dosar penal, pe care polițiștii i l-au întocmit pentru conducere sub influența alcoolului, riscând o pedeapsă de până la 5 ani închisoare.

Ma esti szöktetés (vagy parkolás 🙃)… a központ.

Publicată de Derzsi Ödön pe Joi, 23 ianuarie 2020

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.