Miercurea-Ciuc: Cum își înșela o benzinărie clienții | Informația Harghitei - jurnal independent
miercuri , 6 decembrie 2023
Home » Economic » Miercurea-Ciuc: Cum își înșela o benzinărie clienții
Miercurea-Ciuc: Cum își înșela o benzinărie clienții

Miercurea-Ciuc: Cum își înșela o benzinărie clienții

Comisarii pentru protecția consumatorului au amendat o benzinărie din Miercurea-Ciuc cu suma de 10.000 de lei, după ce au constatat practici comerciale incorecte în relația cu clienții.

Mai exact, potrivit unui comunicat remis de Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului (CJPC) Harghita, în urma unui control, „s-a constatat funcţionarea necorespunzătoare a uneia dintre pompele de alimentare care la începerea alimentării, în momentul când pistolul de alimentare era ridicat de pe suport, contorizarea începea de la anumite sume, respectiv cantităţi de carburant”. „Evident, în urma contorizării necorespunzătoare, la finalul alimentării, consumatorul era prejudiciat atât la preţul final, cât şi la cantitatea de combustibil alimentată, fiind afectate astfel interesele sale economice”, se mai arată în document.

Pe lângă amenda aplicată staţiei naţionale de comercializare a carburanţilor din Miercurea-Ciuc, comisarii CJPC Harghita au dispus imediat măsura opririi temporare a prestării serviciilor la această pompă.

 

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.