Vești bune pentru fanii muzicii rock din țară:Maximum Rock Festival se va ține în luna septembrie | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 15 august 2022
Home » Timp Liber »
Vești bune pentru fanii muzicii rock din țară:
Maximum Rock Festival se va ține în luna septembrie
<h5><i>Vești bune pentru fanii muzicii rock din țară:</i></h5>Maximum Rock Festival se va ține în luna septembrie

Vești bune pentru fanii muzicii rock din țară:
Maximum Rock Festival se va ține în luna septembrie

  • Schimbări de nume pe afișul inițial. Acces limitat la jumătate din capacitate

Organizatorii Maximum Rock Festival au anunțat că ediția cu numărul 8 se va desfășura în perioada 11-12 septembrie, la Arenele Romane din București.

Formațiile reconfirmate pentru acest festival sunt: Epica (Olanda), Therion (Suedia), Orphaned Land (Israel), Subterranean Masquerade (Israel), Riot Monk (România), Loch Vostok (Suedia) și Magnetic (Bulgaria).

În cadrul unui comunicat, organizatorii festivalului precizează că au intervenit și două modificări în privința afișului. Devin Townsend și Katatonia nu vor participa la ediția din septembrie a festivalului, urmând ca acestea să confirme participarea pentru ediția din 2022. Aceste nume au fost înlocuite pe afiș cu Eluveitie (Elveția) și Dirty Shirt (România).

„Menționăm faptul că Maximum Rock Festival 2021 va fi o ediție diferită, ținând cont de actualele restricții anti-Covid impuse de autoritățile abilitate din România, restricții ce vor fi comunicate în timp util (imediat ce acestea vor fi anunțate oficial, valabile pentru luna septembrie) și vom limita accesul publicului la 50 % din capacitatea locației.”, se mai precizează în comunicat.

Cei care au avut achiziționate abonamente în dorința de a participa la una dintre datele anunțate anterior și nu mai pot sau nu mai doresc să participe la festival în luna septembrie, au la dispoziție două posibilități:

  • emiterea unui voucher doar pentru cei care vor să achiziționeze alte bilete pentru alte concertele organizate de același organizator; în acest caz se trimite email către bilete@ambilet.ro cu evenimentul dorit;
  • returnarea contravalorii biletului; în acest caz, sumele vor fi achitate conform Ordonanței de Urgență nr. 70 din 14 mai 2020: se trimite un e-mail în perioada 12-30 septembrie 2021 către bilete@ambilet.ro (deoarece returnarea este posibilă doar după terminarea evenimentului reprogramat și cel târziu până la data de 30 septembrie).

În prezent, mai sunt abonamente la prețul de 279 lei, disponibile aici.

***

Istoria festivalului Maximum Rock a început în 2006, atunci când, pe terenul aeroportului din Cluj Napoca se desfășura prima ediție. La aceasta, pe lângă două nume mari ale muzicii internaționale, participau și harghitenii de la Defect. A mai fost ediția din 2007, după care a urmat o pauză de 5 ani, iar festivalul s-a mutat în București. După 5 ediții consecutive (2013-2017), au urmat alți doi ani de pauză. Ediția cu numărul 8 trebuia să se desfășoare anul trecut, însă din cauza pandemiei a fost amânată pentru acest an.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.