Mașină incendiată în Gheorgheni, doi bărbați reținuți de poliție | Informația Harghitei - jurnal independent
duminică , 16 iunie 2024
Home » Societate » Mașină incendiată în Gheorgheni, doi bărbați reținuți de poliție
Mașină incendiată în Gheorgheni, doi bărbați reținuți de poliție

Mașină incendiată în Gheorgheni, doi bărbați reținuți de poliție

Doi bărbați din Gheorgheni au fost reținuți de polițiști la scurt timp după ce au incendiat un autoturism care fusese parcat astfel încât îngreuna accesul în curtea unui imobil din localitate. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Harghita, Robert Costan, a informat că Poliția Gheorgheni a fost sesizată noaptea trecută, în jurul orei 01:00, în legătură cu faptul că un autoturism arde. Imediat, polițiștii s-au deplasat la fața locului și au observat că un autoturism ardea pe o stradă din municipiul Gheorgheni. La scurt timp, în urma intervenției unei autospeciale de pompieri, incendiul a fost lichidat.

„Colegii mei au demarat o anchetă, sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere prin incendiere, iar din primele verificări a rezultat că autoturismul în cauză aparține unui bărbat de 26 de ani din Gheorgheni. Cercetările au fost preluate de către specialiști ai Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Gheorgheni, care, în urma investigațiilor efectuate, au reușit identificarea și depistarea persoanelor bănuite de comiterea faptei. Vorbim despre doi bărbați de 27, respectiv 30 de ani, ambii din Gheorgheni. Aceștia ar fi avut la data de 16 ianuarie a.c. unele discuții contradictorii cu persoana vătămată, referitoare la locul de parcare al autoturismului în cauză, care ar fi îngreunat accesul în curtea unui imobil, iar azi-noapte cei doi ar fi incendiat autoturismul care se afla parcat în locul menționat anterior”, a precizat Robert Costan.

Potrivit acestuia, în urma probatoriului administrat, polițiștii de Investigații Criminale au dispus reținerea celor doi, pentru o perioadă de 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a Inspectoratului Județean de Poliție Harghita.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.