Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Jandarmii harghiteni campioni la oină | Informația Harghitei - jurnal independent
miercuri , 21 februarie 2024
Home » Sport » Jandarmii harghiteni campioni la oină
Jandarmii harghiteni campioni la oină

Jandarmii harghiteni campioni la oină

Echipa de oină a Inspectoratului de Jandarmi Județean Harghita a câştigat Campionatul de Oină al Ministerului Afacerilor Interne ce s-a desfăşurat în perioada 21-24 iulie a.c., în Oraşul Buşteni.

După un meci aprig disputat, echipa jandarmilor harghiteni a reușit să-și adjudece titlul de campioană, după ce a învins campioana de anul trecut, A.C.S. Frontiera Tomis Constanța.

La competiția ce s-a desfăşurat la Baza Sportivă Caraimanul din Bușteni au luat parte opt echipe, dintre care cinci constituite din polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă din județele Tulcea și Constanța și din inspectoratele teritoriale Vaslui, Giurgiu și Galați, și trei alcătuite din jandarmi din inspectoratele județene Harghita, Brăila și Brașov. În total, la eveniment au participat 125 de sportivi.

Anul trecut, la prima ediţie echipa jandarmilor harghiteni a obţinut locul III.

Participarea a fost posibilă și datorită sprijinului oferit de I.P.A.- Regiunea 2 Harghita, asociație de pe lângă inspectorat ce sprijină mișcarea sportivă.

Competiţia a fost organizată de către Centrul Cultural al M.A.I., Biroul Coordonare Activităţi Sportive, cu sprijinul Federaţiei Române de Oină a instituţiilor M.A.I. din judeţul Prahova, a Direcţiei de Sport şi Tineret Prahova şi nu în ultimul rând cu sprijinul Primăriei Oraşului Buşteni.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.