Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Jandarmii și polițiștii au găsit o femeie rătăcită | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 4 martie 2024
Home » Societate » Jandarmii și polițiștii au găsit o femeie rătăcită
Jandarmii și polițiștii au găsit o femeie rătăcită

Jandarmii și polițiștii au găsit o femeie rătăcită

Vineri, 24 iulie, în jurul orei 07:10, o femeie de 68 de ani din comuna Solovăstru, Județul Mureș a fost găsită în apropierea Vârfului Mediaș, la aproximativ 5 kilometri de DN 12 C, după ce fiul acesteia a solicitat ajutorul prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112.

Apelul a fost primit în jurul orei 23:00, în căutarea femeii plecând 4 jandarmi din cadrul Postului Jandarmi Ordine Publică Montan Lacu Roșu și 2 agenți de poliție din cadrul Poliției Municipiului Gheorgheni. Din relatările fiului a reieșit faptul că, împreună cu mama sa se aflau în zonă la cules de fructe de pădure, iar ultimul contact cu persoana rătăcită a fost stabilit în zona Vârfului Pângăraț, aceasta neavând asupra sa telefon mobil.

Căutările au continuat până la ora 03:30 când, datorită întunericului și a vizibilității scăzute, acestea au sistate, fiind reluate în jurul orei 05:00, în tot acest timp jandarmii și polițiștii rămânând în zonă. Un alt impediment l-a reprezentat și lipsa semnalului telefonic.

C.A. de 68 de ani a fost găsită în jurul orei 07:00 într-o zonă cu vegetație deasă, formată din zmeuriș și afiniș, într-o stare bună, nefiind necesară solicitarea ambulanței. A fost condusă la drum, unde a fost predată în siguranță fiului.

Comentarii:

comentarii

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.