Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Îți dorești o nuntă magică? Aplică aceste 3 sfaturi și vei avea cu siguranță o zi de neuitat! | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 2 martie 2024
Home » Timp Liber » Îți dorești o nuntă magică? Aplică aceste 3 sfaturi și vei avea cu siguranță o zi de neuitat!
Îți dorești o nuntă magică? Aplică aceste 3 sfaturi și vei avea cu siguranță o zi de neuitat!

Îți dorești o nuntă magică? Aplică aceste 3 sfaturi și vei avea cu siguranță o zi de neuitat!

(Articol publicitar)

Nunta este cel mai fericit eveniment din viața ta, astfel că această zi trebuie să fie cu totul deosebită. De la invitați, mâncare și muzică, până la locație, ținută și fotograf, totul trebuie organizat până la cel mai mic detaliu. Există însă, câteva lucruri mărunte, dar extrem de importante, care îți pot transforma nunta în cea mai frumoasă ceremonie, făcând ca aceasta să rămână impregnantă în memoria tuturor participanților. Pentru ca acest lucru să se întâmple, nu uita că detaliile fac diferența.

Iată care sunt lucrurile de care trebuie să ții cont atunci când îți planifici nunta!

  1. Ai grijă cum aranjezi invitații la mese

În cadrul unui eveniment atât de important, cu siguranță vei avea o listă lungă de invitați, care ori se cunosc deja între ei, ori se vor vedea pentru prima oară la nuntă. Pentru a evita certurile sau neînțelegerile, planifică din timp așezarea tuturor participanților la mese, astfel încât să plasezi împreună doar persoane care fac parte din aceeași familie, același grup de prieteni, sau măcar din aceeași generație. Dacă îți dorești să faci acest lucru într-un mod extrem de elegant și organizat, așează la intrarea în locație o planșă unde se regăsesc numele invitatului și numărul mesei. Pe masă, așează un place card cu numele fiecăruia, astfel încât toți participanții să se îndrepte singuri către locurile sale, evitând aglomerația.

2. Alege decorațiunile potrivite

Decorațiunile la un astfel de eveniment sunt printre cele mai importante detalii de care trebuie să ții cont pentru ca nunta ta să fie un real succes. Din această categorie fac parte florile de la mese sau mărturiile oferite invitaților. Dacă dorești să îi surprinzi pe aceștia, optează pentru plasarea florilor la intrarea în restaurant, la toate mesele, inclusiv în jurul scenei. Pentru a avea o nuntă de neuitat, vezi aici decoratiuni evenimente de pe site-ul Greenarium.ro, menite să îți creeze o atmosferă de basm. Invitații vor fi cu siguranță încântați de micile cadouri pe care le-ai pregătit. Dacă mărturiile sunt lucrate manual, aceștia vor aprecia chiar mai mult gestul tău, păstrându-le pe acestea pentru mult timp.

3. Alege o tematică potrivită

Tematica unui astfel de eveniment este o parte foarte importantă a nunții, întrucât aceasta face ca ceremonia ta să fie una de neuitat. Ai neapărat nevoie de un plan bine stabilit încă de dinainte să trimiți invitațiile la nuntă, în cazul în care dorești să impui un dress code ce să conțină o anumită culoare, sau indicații clare cu privire la felul în care dorești ca invitații să se îmbrace. Când alegi tematica nunții, ține cont de faptul că aceasta reprezintă un întreg concept, de la decorațiuni, până la mâncare sau muzică. Poți alege ca tematică un film, o anumită perioadă, precum anii 20’ sau 80’ sau o culoare. Încearcă să fii extrem de clară atunci când alegi tema aceasta pentru ca toți invitații să înțeleagă întregul concept. 

Așadar, dacă îți dorești o nuntă magică, ține cont de micile detalii care o pot transforma pe aceasta într-un eveniment stilat și de neuitat. Optează pentru decorațiuni inedite, o tematică aparte și place card-urile pentru invitați, astfel încât petrecerea ta să fie un real succes.

Sursa foto: Pexels.com

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.