Iphone X, cel mai performant smartphone | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 20 iulie 2024
Home » Economic » Iphone X, cel mai performant smartphone
Iphone X, cel mai performant smartphone

Iphone X, cel mai performant smartphone

Când vine vorba despre smartphone-uri nu putem să nu remarcăm viteza de evoluție a acestora în ceea ce privește performanțele. Ultimul model scos pe piață de cei de la Apple este iPhone X. O adevărată minunăție realizată din cea mai rezistentă sticlă văzută vreodată la un smartphone, atât pe partea din față,cât și pe spate. Un alt punct care îl face atât de mediatizat și căutat este Face Id, o nouă modalitate sigură și privată de a debloca telefonul. Deși este cel mai scump smartphone Apple din toate timpurile, modelul s-a vândut ca pâinea caldă și există în continuare foarte mulți clienți care își așteaptă dispozitivele comandate.

Odată ce intri în posesia unui Iphone X este necesară și investiția în protecția lui. Fiind un telefon realizat din sticlă și pe față și pe spate, automat nivelul de protecție trebuie să fie mai mare. Probabil fiecare dintre noi a observat că un smartphone, cu cât este mai performant și are mai multe aplicații, cu atât se încălzește mai mult. Pentru a preveni potențialele efecte negative asociate cu supraîncălzirea, dar pentru a oferi și sticlei respective un grad mai ridicat de protecție, experții magazinului online www.stifler.ro vin cu soluția prezentată în rândurile următoare.

Husa Air cu perforații pentru Iphone X

Este realizată dintr-un plastic ușor,subțire și rezistent la zgârieturi și amprente. Suprafața este ușor de curățat, nu este una care să favorizeze alunecarea din mână și are decupaje perfecte pentru accesul la porturi și butoanele laterale. Față de husele obișnuite, perforațiile acesteia asigură o mai buna ventilație și disipare a căldurii. Husa se așează perfect pe conturul telefonului, fără să-i acopere display-ul și fără a adăuga grosime sau greutate. De asemenea, aceste modele de huse iPhone X se pot găsi în 3 culori diferite: black, gold și rose-gold.

Odată rezolvată problema cu protecția pentru spate, mai rămâne ecranul – cea mai importantă parte a smartphone-ului. Și în acest caz cei de la stifler.ro vin cu soluția potrivită: protejarea ecranului cu ajutorul unei folii de sticlă.

Pentru cei care își doresc și mai multă protecție, în cadrul aceluiași site mai poate fi găsit un model de husă, și anume Husa Ipaky Hibrid cu inel și magnet.

Este confecționată dintr-o combinație de material de cea mai bună calitate, și anume policarbonat și TPU. De asemenea, este concepută special pentru a proteja telefonul de orice fel de șoc, impact cu suprafețe dure și în același timp oferă un aspect deosebit smartphone-ului.

Concluzia și recomandarea finală vine inevitabil: dacă v-ați achiziționat acest nou model de smartphone, cu siguranță protejarea sa trebuie să fie următoarea misiune. Opțiunile diversificate oferite de magazinul online stifler.ro vin în ajutorul oricărui utilizator de smartphone, fie că e fan al modelelor Samsung, Apple, Huawei sau al altor mărci. Pentru mai multe informații, accesați site-ul www.stifler.ro.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.