Miercurea-Ciuc:Invitaţie la expoziţie foto: Divine Feminine Beauty – Kuti Zoltán Hermann | Informația Harghitei - jurnal independent
duminică , 23 iunie 2024
Home » Timp Liber »
Miercurea-Ciuc:
Invitaţie la expoziţie foto: Divine Feminine Beauty – Kuti Zoltán Hermann
<h5><i>Miercurea-Ciuc:</i></h5>Invitaţie la expoziţie foto: Divine Feminine Beauty – Kuti Zoltán Hermann

Miercurea-Ciuc:
Invitaţie la expoziţie foto: Divine Feminine Beauty – Kuti Zoltán Hermann

Kuti Zoltán Hermann, membru al Clubului Fotografic Prisma, pregăteşte o expoziţie care este o raritate în Miercurea-Ciuc. De data aceasta, fotograful îşi prezintă fotografiile de nud artistic. El a alcătuit materialul în aşa fel încât privitorul să poată avea o perspectivă asupra îmbinării nudităţii cu natura, de la fotografii de detaliu la „ochii” unei camere vechi şi rustice sau a unei săli de teatru mari şi goale. În acest gen, modelele, fotografii şi artiştii sunt adesea descrişi ca fiind „urâţi, ruşinoşi şi nepotriviţi”. Pentru Kuti Zoltán Hermann, însă, este cea mai mare satisfacţie să fie recunoscut pentru munca sa în acest gen de creaţie care este, cel mai frumos, dar şi cel mai dificil.

Vernisajul expoziţiei va avea loc joi, 13 octombrie, de la ora 18:00, în spaţiul expoziţional din clădirea Consiliului Judeţean Harghita.

Expoziţia poate fi vizitată până pe 2 noiembrie.

Organizatorii sunt Consiliul Judeţean Harghita, Centrul Cultural Judeţean Harghita, Galeria de Artă a Consiliului Judeţean Harghita, partenerul Fotoclub Prisma, expoziţia fiind sprijinită de GG PIX Shop & Print.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.