Intervenție matinală a jandarmilor montani | Informația Harghitei - jurnal independent
marți , 23 iulie 2024
Home » Societate » Intervenție matinală a jandarmilor montani
Intervenție matinală a jandarmilor montani

Intervenție matinală a jandarmilor montani

Sâmbătă dimineață, la ieșirea din municipiul Gheorgheni, jandarmii montani de Postul de Jandarmi Montan Lacu Roșu au acordat sprijin unor tineri ce se îndreptau spre locul lor de muncă.

Aflați în serviciul de patrulare, jandarmii montani, au observat la ieșirea din municipiul Gheorgheni spre stațiunea Lacu Roșu, o mașină ce se afla ieșită de pe partea carosabilă, lângă ea aflându- se doi tineri. Din discuțiile purtate cu aceștia a rezultat faptul că, în timp ce se deplasau spre locul de muncă, mașina a ieșit de pe drum, oprindu- se la marginea acestuia.

Jandarmii montani au repus autoturismul pe partea carosabilă, făcând posibilă continuarea deplasării celor doi tineri spre Căminul de bătrâni „Sfânta Elisabeta” Gheorgheni.

Reamintim cetățenilor și turiștilor că au posibilitatea, în situația producerii unor situații neprevăzute, ori atunci când consideră că se află într-o situație dificilă, să ceară cu încredere sprijinul jandarmilor montani, fie prin contactarea directă a acestora, fie prin apelarea numărului unic de urgență 112.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.