Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Instituţia Prefectului – judeţul Harghita, premiată la Conferinţa internaţională „Inovaţie şi calitate în sectorul public” | Informația Harghitei - jurnal independent
miercuri , 21 februarie 2024
Home » Societate » Instituţia Prefectului – judeţul Harghita, premiată la Conferinţa internaţională „Inovaţie şi calitate în sectorul public”
Instituţia Prefectului – judeţul Harghita, premiată la Conferinţa internaţională „Inovaţie şi calitate în sectorul public”

Instituţia Prefectului – judeţul Harghita, premiată la Conferinţa internaţională „Inovaţie şi calitate în sectorul public”

Prefectura a primit un premiu şi la Gala Administraţie.ro 2018

Instituţia Prefectului – judeţul Harghita a fost premiată de trei ori, în ultima săptămână, în cadrul unor evenimente naţionale şi internaţionale, pentru mai multe proiecte derulate cu succes în acest an.

Astfel, în cadrul Conferinţei internaţionale „Inovaţie şi calitate în sectorul public”, ediţia a XI-a, organizată de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici la Sâmbăta de Sus, în această săptămână, în zilele de marţi şi miercuri, Prefectura Harghita a luat premiul II la secţiunea Investiţii inteligente în dezvoltarea resurselor umane, cu proiectul „Carte frumoasă, cinste cui te-a scris”.

La conferinţă au fost prezentate şi premiate cele mai bune proiecte înscrise în Competiţia celor mai bune practici din administraţia publică din România.

De asemenea, tot în cadrul acestui eveniment, Instituţia Prefectului a mai obţinut o distincţie aparte pentru proiectul „ROMÂNIA 100 – Respect Armatei României”.

„Câştigarea acestei distincţii de către Instituţia Prefectului – judeţul Harghita în cadrul celei mai prestigioase competiţii de bune practici, cu privire la proiectele din administraţia publică din România, confirmă încă o dată profesionalismul echipei de proiecte din cadrul instituţiei noastre şi preocuparea permanentă pentru creşterea calităţii serviciilor publice oferite comunităţii. Un aspect demn de apreciat sunt parteneriatele de succes cu asociaţiile partenere în derularea acestor proiecte. Aici vreau să amintesc şi să mulţumesc Asociaţiei pentru Siguranţă Comunitară şi Antidrog  (ASCA) – Filiala judeţului Harghita, Asociaţiei Comunitare Românească din municipiul reşedinţă de judeţ, Şezătoarea la Miercurea Ciuc şi Fundaţia Márton Áron”, a declarat Bogdan Ţifrea, şef serviciu.

Nu este primul premiu obţinut de instituţia harghiteană de-a lungul timpului la această conferinţă: a mai câştigat locul I în anii 2008 şi 2014, respectiv locul II în 2017.

Un alt premiu câştigat recent de Prefectura Harghita a fost la Gala Administraţie.ro, care a avut loc în urmă cu o săptămână, în Poiana Braşov. La acel eveniment au participat 100 de lideri ai instituţiilor administraţiei publice româneşti: primari, viceprimari, prefecţi, subprefecţi, preşedinţi şi vicepreşedinţi de consilii judeţene, reprezentanţi ai Guvernului României şi instituţiilor guvernamentale, senatori, deputaţi, reprezentanţi ai asociaţiilor profesionale ale administraţiei publice din România şi reprezentanţi ai companiilor private din domeniu.

În cadrul galei au fost decernate premii pentru cele mai bune rezultate în domeniul administraţiei publice. Cele mai valoroase proiecte înscrise la fiecare categorie specifică au fost premiate în cadrul Galei Administraţie.ro 2018, în urma analizei efectuate de un juriu alcătuit din personalităţi reprezentative din cadrul instituţiilor administraţiei publice, al asociaţiilor profesionale din administraţia publică şi al mediului universitar.

Cu această ocazie, Instituţia Prefectului – judeţul Harghita a fost premiată pentru implementarea proiectului „ROMÂNIA 100 – Respect Armatei României”.

„Instituţia Prefectului Harghita a fost nominalizată şi premiată a patra oară în ultimii 5 ani la Gala Administraţie.ro pentru activitatea sa şi proiectele depuse. Acest premiu ne face o mare onoare, dar în acelaşi timp ne obligă să continuăm proiectele şi inovaţia în administraţia publică, să continuăm să fim o echipă, pentru că, atunci când traseul e bine stabilit, rezultatele vor apărea negreşit”, declarat şi prefectul judeţului Harghita, Jean-Adrian Andrei. (Şt.P.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.