Incident la o şcoală gimnazială din Miercurea-Ciuc: un elev de 14 ani a agresat fizic o profesoară | Informația Harghitei - jurnal independent
miercuri , 12 iunie 2024
Home » Învățământ » Incident la o şcoală gimnazială din Miercurea-Ciuc: un elev de 14 ani a agresat fizic o profesoară
Incident la o şcoală gimnazială din Miercurea-Ciuc: un elev de 14 ani a agresat fizic o profesoară

Incident la o şcoală gimnazială din Miercurea-Ciuc: un elev de 14 ani a agresat fizic o profesoară

Un incident nefericit a avut loc ieri la o şcoală din Miercurea-Ciuc: un elev de 14 ani a lovit o profesoară. Inspectorul şcolar general al IŞJ Harghita, Petru Gârbea, a precizat că a fost informat de către conducerea şcolii respective, care i-a spus că elevul a agresat-o pe profesoară în timpul orei de biologie. „Mai mult de atâta nu ştiu. Am rugat-o să procedeze conform cu regulamentele, se face o comisie în şcoală care cercetează acest caz şi să ne informeze şi pe mai departe”, spunea inspectorul şcolar.

„O să vedem după ce se cercetează mai în detaliu lucrurile ce l-a determinat (pe elev – n.a.) – continua Petru Gârbea – că nu cred că o doamnă profesoară să fie atât de agresivă încât elevul să sară la bătaie. Nu ştiu ce o fi avut copilul”.

Despre incident a fost sesizată şi Poliţia, purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, precizând că a fost înregistrat un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, în care se desfăşoară cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului.

Conducerea instituţiei de învăţământ nu a putut fi contactată pentru a comenta incidentul.

LIVIU CÂMPEAN

Comentarii:

comentarii

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.