Incendiu la o școală gimnazială din municipiul Gheorgheni | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 22 iunie 2024
Home » Societate » Incendiu la o școală gimnazială din municipiul Gheorgheni
Incendiu la o școală gimnazială din municipiul Gheorgheni

Incendiu la o școală gimnazială din municipiul Gheorgheni

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Gheorgheni au intervenit, miercuri, pentru lichidarea unui incendiu care se manifesta la un corp de iluminat într-o sală de clasă. Potrivit informațiilor furnizate de ISU Harghita, la locul evenimentului s-au deplasat trei echipaje, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

„La sosirea la locul intervenției, incendiul era lichidat, iar spațiul era inundat cu fum, fiind ventilată sala de clasă. S-au autoevacuat în siguranță un număr de 40 de elevi și 10 cadre didactice. Din fericire, nimeni nu a necesitat îngrijiri medicale”, a precizat ISU Harghita

Conform sursei citate, incendiul a fost lichidat cu ajutorul unui stingător de către cadrele didactice. „Practic, au asigurat în cele mai bune condiții prima intervenție, până la sosirea pompierilor, fără a fi înregistrate victime sau alte situații de pericol. Exercițiile de evacuare, lecțiile de informare preventivă și, nu în ultimul rând, verificările efectuate la acea unitate de învățământ au dat roade”, a punctat ISU Harghita. (E.Ș.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.