În Gălăuţaş a avut loc recepţia unor lucrări importante | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 22 iulie 2024
Home » Societate » În Gălăuţaş a avut loc recepţia unor lucrări importante
În Gălăuţaş a avut loc recepţia unor lucrări importante

În Gălăuţaş a avut loc recepţia unor lucrări importante

Săptămâna trecută, comuna Gălăuţaş a recepţionat o serie de lucrări importante, investiţii realizate din fonduri proprii, judeţene şi guvernamentale.

Fiind o investiţie realizată prin PNDL şi finanţată de Guvernul României, bugetul local şi consiliul judeţean, joi a avut loc recepţia finală a lucrărilor la cele cinci drumuri din zona centrală a comunei – anunţa primarul Radu Ţăran pe pagina sa de Facebook.

Aceste drumuri au intrat într-un lot care a cuprins porţiunea de la podul de peste Mureş până la trecerea peste calea ferată din centrul comunei (secţiune care completează reabilitarea podului făcută acum doi ani), legătura de la primărie până la biserica ortodoxă şi cu DC 72 Pârâul Gălăuţaşului şi alte trei, numite de localnici Poligon, Dragomir-Ionel şi baza de agrement.

În aceeaşi zi s-a făcut recepţia şi la terenul de sport al Şcolii Gimnaziale „Dumitru Gafton”. Într-un interviu acordat în luna august ziarului nostru, primarul comunei spunea că proiectul, finanţat din bugetul local şi al consiliului judeţean, a cuprins realizarea unui teren cu gazon (pe care se va putea juca minifotbal), un teren pentru baschet, dar şi o pistă pentru săritura în lungime cu groapă de nisip.

„Această investiţie a fost executată pentru desfăşurarea orelor de educaţie fizică şi sport ale elevilor, competiţii sportive între şcoli şi competiţii sportive la nivel de comună”, spunea edilul cu ocazia recepţiei lucrărilor.

LIVIU C.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.