Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

FOTBAL Liga a II-a: Ciucanii vor juca barajul de promovare cu Dinamo. Meciul tur se va juca la București | Informația Harghitei - jurnal independent
vineri , 24 mai 2024
Home » Sport »
FOTBAL
Liga a II-a: Ciucanii vor juca barajul de promovare cu Dinamo. Meciul tur se va juca la București
<h5><i> FOTBAL</i></h5> Liga a II-a: Ciucanii vor juca barajul de promovare cu Dinamo. Meciul tur se va juca la București
Sursa foto: pagina de Facebook a clubului din Miercurea-Ciuc

FOTBAL
Liga a II-a: Ciucanii vor juca barajul de promovare cu Dinamo. Meciul tur se va juca la București

După ce au pierdut și cu Buzăul în ultima etapă a sezonului, echipa din Miercurea-Ciuc a terminat play-off-ul ligii secunde pe locul 6, ultima. Harghitenii au încheiat această a doua parte a campionatului cu două victorii, două remize și 6 înfrângeri. Asta după ce în primele 4 etape bifase două succese și o remiză și devenea una dintre principalele candidate la promovarea directă.

Însă, jucătorii pregătiți de Ilyés Róbert au clacat în meciurile ce au urmat și astfel au încheiat campionatul pe locul 6. Norocul ciucanilor a venit de la Șelimbăr și Corvinul, echipe ce nu au drept de promovare. Astfel, vrând-nevrând, aveau asigurată prezența în barajul de menținere/promovare în prima ligă.

În acest baraj, ciucanii vor juca cu Dinamo. Cele două echipe s-au mai întâlnit de două ori. Prima dată în 2018, în Cupa României. Atunci, echipa din Miercurea-Ciuc se afla în Liga a treia, iar Dinamo tot în prima ligă, iar pe banca bucureștenilor era Mircea Rednic. Disputa a fost decisă la lovituri de departajare (după ce harghitenii au condus cu 2-0), unde s-au impus ciucanii.

A doua dispută a avut loc sezonul trecut, când ambele echipe erau în Liga a II-a. Meciul s-a disputat tot la Miercurea-Ciuc, iar cele două echipe au terminat la egalitate, 0-0.

A treia oară poate e cu noroc pentru dinamoviști.

Tragerea la sorți care a stabilit ordinea disputării meciurilor a avut loc luni. În urma acesteia s-a stabilit ca meciul tur să se joace la București.

În celălalt meci de baraj, Botoșani va fi gazda în prima manșă, în disputa cu Mioveni.

Meciurile tur se vor disputa vineri și luni, de la ora 20:00; returul va avea loc peste o săptămână.

Momentan nu a fost stabilită prima partidă, cea care are loc vineri. (L.C.)

Update: S-au stabilit zilele în care se vor disputa partidele. Turul dintre Dinamo și Miercurea-Ciuc va avea loc luni, 20 mai, de la ora 20:00. Botoșani – Mioveni se va vineri, 17 mai, de la aceeași oră, 20:00.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.