Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Fata de 15 ani din Odorheiul Secuiesc pe care autoritățile o credeau răpită a fost adusă la poliție de unchiul său | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 4 martie 2024
Home » Societate » Fata de 15 ani din Odorheiul Secuiesc pe care autoritățile o credeau răpită a fost adusă la poliție de unchiul său
Fata de 15 ani din Odorheiul Secuiesc pe care autoritățile o credeau răpită a fost adusă la poliție de unchiul său

Fata de 15 ani din Odorheiul Secuiesc pe care autoritățile o credeau răpită a fost adusă la poliție de unchiul său

Fata de 15 ani din judeţul Mureş, a cărei răpire fusese sesizată luni de autorități, a fost găsită, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), citat de Agerpres. Ea a fost adusă la poliție de unchiul său.

„În ceea ce priveşte minora de 15 ani, din Odorheiul Secuiesc, a cărei răpire a fost sesizată la data de 30 noiembrie 2020, vă comunicăm că, în această dimineaţă, aceasta şi unchiul său s-au prezentat la sediul Poliţiei municipiului Târgu Mureş. De asemenea, minora a declarat verbal că a fost plimbată cu autoturismul prin judeţul Mureş, după care a fost lăsată într-o autogară din Târgu Mureş, unde a fost găsită de unchiul său”, se arată într-un comunicat al IGPR transmis, marţi, AGERPRES.

Conform sursei citate, s-a dispus încetarea mecanismului „Alertă răpire copil”, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor şi stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a fost săvârşită fapta.

O minoră în vârstă de 15 ani, din Odorheiul Secuiesc, a fost răpită, pe strada Bega din Târgu Mureş, în timp ce se afla cu unchiul său, fiind luată cu forţa de persoane necunoscute şi introdusă într-un autoturism, a anunţat, luni, Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Mureş. 

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.