Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

„Eşti om bun, fii şi tu Moş Crăciun” | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 20 aprilie 2024
Home » Societate » „Eşti om bun, fii şi tu Moş Crăciun”
„Eşti om bun, fii şi tu Moş Crăciun”

„Eşti om bun, fii şi tu Moş Crăciun”

An de an, în preajma sărbătorilor de iarnă, militarii din cadrul Comandamentului Brigăzii 61 Vânători de Munte „General Virgil Bădulescu” şi a subunităţilor de brigadă merg în comunităţile din judeţul Harghita pentru a împărţi cadouri şi zâmbete copiilor.

Anul acesta, „spiriduşii” vânători de munte s-au mobilizat, ieri, pentru a organiza evenimentul „Eşti om bun, fii şi tu Moş Crăciun” pentru cei 30 de minori de la Centrul de plasament pentru copii cu deficienţe din comuna Bilbor şi pentru cei 25 de copii de la Centrul de plasament pentru copii cu handicap sever din municipiul Topliţa.

S-a avut grijă ca nici un copil să nu rămână fără darul cel mult aşteptat şi fără să spună poezia sau cântecelul pregătit pentru Moş Crăciun.

Au fost donate copiilor, alături de tichetele obţinute în urma campaniei de donare de sânge din luna noiembrie, îmbrăcăminte, dulciuri, jucării şi echipament sportiv.

Pentru buna desfăşurare a evenimentului, Brigada 61 Vânători de Munte „General Virgil Bădulescu” din Miercurea Ciuc a fost sprijinită de către Asociaţia de Caritate din Armata României – CAMARAZII, ca partener principal, Decathlon România – sponsor principal şi sindicatul salariaţilor din Raiffeisen Bank – Filiala Harghita, ca partener.

Le mulţumim tuturor pentru implicarea în această campanie de suflet. (Lt. col. Lucian Liche)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.