Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Două accidente rutiere mortale | Informația Harghitei - jurnal independent
miercuri , 17 aprilie 2024
Home » Societate » Două accidente rutiere mortale
Două accidente rutiere mortale

Două accidente rutiere mortale

O maşină a fost lovită de tren, iar o alta s-a răsturnat în afara părţii carosabile şi s-a izbit de un gard

Două accidente mortale au avut loc, miercuri şi joi, în judeţul Harghita, unul în comuna Cârţa, iar celălalt pe raza localităţii Ditrău.

În primul accident, un şofer de 69 de ani, din comuna Sândominic, în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal din localitate, dinspre DNE 578 spre DJ 125, nu a respectat semnificaţia indicatoarelor „Oprire” şi „trecere la nivel cu o cale ferată simplă, fără bariere”, a fost surprins şi accidentat mortal de un tren Inter Regio, care circulă pe relaţia Târgu Mureş – Bucureşti.

În al doilea accident a fost implicat un conducător de 27 de ani, din municipiul Turda, judeţul Cluj. Acesta, în timp ce conducea autoturismul pe DN 12, într-o curbă periculoasă la dreapta, pe un carosabil umed, a pierdut controlul şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, izbindu-se de un gard de pe partea stângă a drumului.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Harghita, din accident au rezultat decesul şoferului, rănirea gravă a unui pasager de 32 de ani, tot din municipiul Turda, şi rănirea uşoară a unui alt tânăr de 18 ani, din Tulcea. Totodată, autoturismul a fost distrus. (N.G.)

 

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.