Duel între harghiteni şi covăsneni pentru Liga a III-a | Informația Harghitei - jurnal independent
miercuri , 12 iunie 2024
Home » Sport » Duel între harghiteni şi covăsneni pentru Liga a III-a
Duel între harghiteni şi covăsneni pentru Liga a III-a

Duel între harghiteni şi covăsneni pentru Liga a III-a

Comisiile din cadrul Federaţiei Române de Fotbal au decis configurarea partidelor de baraj pentru promovarea în Liga a III-a şi datele de disputare ale acestora. Împerecherea s-a făcut pe judeţe, avându-se în vedere ca acestea să fie vecine, iar distanţa dintre localităţile de unde provin echipele să fie cât mai mică. Apoi, o altă comisie a stabilit pe ce teren se va disputa primul meci, datele fiind stabilite anterior.

Astfel, PROMureşul Topliţa va juca barajul de promovare cu ASCS Tg. Secuiesc, turul urmând a avea loc pe 17 iunie, la Topliţa, de la ora 18:00, iar returul o săptămână mai târziu (24 iunie), de la aceeaşi oră.

Despre această dublă întâlnire, antrenorul-jucător al echipei topliţene, Silviu Tararache, spunea că având primul meci pe teren propriu poate fi un avantaj. „Jucând acasă, putem să abordăm meciul la victorie. Dacă plecăm cu un avantaj, în retur ei vor alerga să ne egaleze, statistic vorbind. Deci, eu îl văd ca pe un plus. Şi mai e ceva legat de spectatori: vor veni în număr foarte mare, având în vedere că scorul pleacă de la 0-0”.

„Speranţa mea de la acest baraj – continua Silviu Tararache – este să câştigăm acasă şi să nu primim gol! Apoi, în deplasare să stăm bine în teren şi să îi surprindem pe contraatac! Sunt încrezător în forţele echipei şi vom face tot ce ne stă în putinţă să promovăm!”.

Întrebat dacă ştie ceva despre adversari, antrenorul topliţenilor spunea că au o echipă bazată pe jucători tineri, bine pregătiţi fizic şi îşi bazează mult jocul pe extreme.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.