Două femei decedate, după ce au fost spulberate de o maşină | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 13 iulie 2024
Home » Societate » Două femei decedate, după ce au fost spulberate de o maşină
Două femei decedate, după ce au fost spulberate de o maşină

Două femei decedate, după ce au fost spulberate de o maşină

Două femei din comuna Sântimbru, de 58 şi, respectiv, 69 de ani, şi-au pierdut viaţa, miercuri seara, după ce, în timp ce se deplasau pe marginea unui drum judeţean, însă pe partea carosabilă, au fost acroşate de un autoturism.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, subinspector de poliţie Gheorghe Filip, a declarat că şoferul, un tânăr de 18 ani din Sânsimion, conducea un autoturism pe drumul judeţean 123/A, pe raza comunei Sântimbru spre localitatea sa de domiciliu, iar la ieşirea dintr-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, semnalizată şi presemnalizată ca atare, le-a acroşat pe cele două femei. Victimele, potrivit sursei citate, se deplasau pe partea carosabilă în aceeaşi direcţie cu maşina, într-un loc prevăzut cu acostament, fără iluminat stradal şi fără să poarte îmbrăcăminte cu elemente fluorescent-reflectorizante ori să aibă asupra lor vreo sursă de lumină.

Conducătorul auto nu se afla, în momentul producerii accidentului, sub influenţa băuturilor alcoolice, astfel că cercetările sunt continuate în vederea stabilirii tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. (Şt.P.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.