Doi hoţi de biciclete au fost prinşi de poliţişti la aproape un an de la comiterea furturilor | Informația Harghitei - jurnal independent
miercuri , 19 iunie 2024
Home » Societate » Doi hoţi de biciclete au fost prinşi de poliţişti la aproape un an de la comiterea furturilor
Doi hoţi de biciclete au fost prinşi de poliţişti la aproape un an de la comiterea furturilor

Doi hoţi de biciclete au fost prinşi de poliţişti la aproape un an de la comiterea furturilor

În această săptămână, lucrătorii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Miercurea-Ciuc au reuşit să identifice doi suspecţi care anul trecut ar fi furat mai multe biciclete.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Harghita, este vorba de B.F. de 36 de ani şi L.M. de 29 de ani, ambii din Braşov. Ancheta realizată de poliţişti arată faptul că cei doi, în perioada aprilie-iunie 2016, ar fi sustras 23 de biciclete numai din Miercurea-Ciuc.

Conform sursei citate, poliţiştii harghiteni au documentat activitatea infracţională a celor doi încă din luna septembrie, iar începând cu sfârşitul lunii februarie au reuşit, împreună cu ajutorul IPJ Covasna şi IPJ Braşov, să acumuleze material probator. De asemenea, s-a reuşit şi recuperarea a 11 biciclete, dintre care 5 fiind restituite părţilor vătămate.

În acest caz, cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Miercurea-Ciuc, sub coordonarea procurorului, în vederea stabilirii şi documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză şi recuperării integrale a prejudiciilor cauzate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. (L.C.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.