Doi fraţi ciobani, reţinuţi pentru tentativă de omor asupra unui coleg de breaslă | Informația Harghitei - jurnal independent
miercuri , 12 iunie 2024
Home » Societate » Doi fraţi ciobani, reţinuţi pentru tentativă de omor asupra unui coleg de breaslă
Doi fraţi ciobani, reţinuţi pentru tentativă de omor asupra unui coleg de breaslă

Doi fraţi ciobani, reţinuţi pentru tentativă de omor asupra unui coleg de breaslă

 

Doi fraţi care erau ciobani în satul Turdeni din comuna Şimoneşti au fost reţinuţi, miercuri, după ce l-au bătut crunt pe un bărbat de 37 de ani, tot cioban, dar la o stână vecină.

La faţa locului s-a deplasat o echipă mixtă operativă complexă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita. În urma cercetărilor s-a constatat că cei doi fraţi de 30 şi, respectiv, 19 ani, din municipiul Miercurea-Ciuc, au mers, miercuri, în vizită la stâna vecină, unde era cioban victima. La un moment dat au vrut să coboare împreună spre sat. Pe drum, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între cei trei a izbucnit un conflict spontan. Iar cei doi fraţi l-au lovit dur pe bărbat cu pumnii şi picioarele.

În primă fază, victima a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Municipal Odorheiu-Secuiesc, iar în jurul orei 19:00, având în vedere leziunile suferite, a fost transferată la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Miercurea-Ciuc. Concluzia provizorie a medicului legist a fost că viaţa bărbatului i-a fost pusă în primejdie.

Astfel, cei doi fraţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar ieri au fost prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

 

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.