Dispariţie în comuna Subcetate: un bărbat nu a fost văzut de câteva zile | Informația Harghitei - jurnal independent Dispariţie în comuna Subcetate: un bărbat nu a fost văzut de câteva zile | Informația Harghitei - jurnal independent
vineri , 21 iunie 2024
Home » Societate » Dispariţie în comuna Subcetate: un bărbat nu a fost văzut de câteva zile
Dispariţie în comuna Subcetate: un bărbat nu a fost văzut de câteva zile

Dispariţie în comuna Subcetate: un bărbat nu a fost văzut de câteva zile

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Topliţa au primit, duminică, în jurul orei 18:00, un apel telefonic de la un bărbat din comuna Subcetate, semnalând dispariţia fratelui său, Cotfas Vasile, în vârstă de 63 de ani, cu acelaşi domiciliu.

După efectuarea unor verificări amănunţite, poliţiştii au constatat că numitul Cotfas Vasile a fost văzut ultima oară în data de 14 iunie 2023, când i-a spus fratelui său că intenţionează să meargă la spital în ziua următoare. Fratele dispărutului a declarat că există posibilitatea ca acesta să fi plecat în Austria, având în vedere că a locuit acolo mai mulţi ani.

La momentul plecării, Cotfas Vasile purta o geacă de culoare verde, pantaloni tip blugi de culoare neagră şi bocanci de protecţie de culoare neagră.

Semnalmentele sale sunt următoarele: înălţime 170 cm, chelie în partea frontală, păr cărunt şi ochi căprui.

Poliţiştii fac apel către toţi cetăţenii care deţin informaţii relevante să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic 112.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.